Vejfest aflyst – nyt arrangement i november

Den planlagte vejfest 15/8 er aflyst, og i stedet vil grundejerforeningen lave et arrangement på Mørkhøj Skole lørdag 14. november 14:00 – 20:00. Mere information vil følge senere.

Der er dog stadig fest at gå til 15. august. Det nye arrangement Mørkhøj Byfest er ved at blive stablet på benene. Mere information kan læses på deres facebook-side her.

Vejfest lørdag den 30. august

Grundejerforeningen holder vejfest lørdag den 30. august. Vejen bliver lukket mellem Ilbjerg Alle og Julivej fra kl. 13. Grillen bliver tændt ca. kl. 17:30.

Medbring selv borde, stole, mad og drikke. Grundejerforeningen sørger for grill, kul, kaffe og kage.

Der vil være let underholdning for børnene samt musik både eftermiddag og aften. Gode ideer til øvrig underholdning modtages gerne. Kontakt Thorleif i nummer 121.

Parkering på fortovet stadig tilladt

1. marts 2014 trådte nye landsdækkende parkeringsregler i kraft. Ifølge de nye regler er det ikke tilladt at parkere med to hjul på fortovene, hvilket godt kan gå hen og blive en udfordring på en vej som Septembervej.

Gladsaxe kommunes Trafik- og Teknikudvalg har imidlertid allerede vedtaget en ny Parkeringsbekendtgørelse, som igen gør det tilladt at holde med to hjul på fortovet. Den nye bekendtgørelse kan læses her.

Så konklusionen er at de nye landsdækkende regler ikke gælder i Gladsaxe kommune og i øvrigt ikke for nogle af kommunerne inden for Københavns Vestegns Politikreds.